RSS

Treningsgruppa:D

29 apr

YESDA:D
Idag er det torsdag igjen, og da er jeg med i en treningsgruppe i Lunde. Så da pakka jeg bikkjer og sporseler og litt godis OG VANN!!! Husk det alle sammen, at vann er veldig viktig!! Hundene blir veldig fort tøste!!

Iallefall=) Jeg er utrolig glad i denne treningsgruppa! Alle er så utrolig gira og snille og greie, og ikke minst interresserte:D Her driver vi med det vi vil, og hjelper hverandre=) Også er det så greit når man kan trene på det man vil..! Spor, lydighet, rundering, freestyle osvosv, kjempe flotters! Blir så kjedelig når man blir bare beordret rundt også MÅ man være med på alt, også MÅ man trene da og da, og ABSOLUTT ikke da og da, og det er så kjekt. Vil man ta en pause, eller vil man trene noe annet enn de andre, så er det helt greit=) Så lenge man ikke forstyrrer da selvfølgelig=) Også føler jeg at jeg lærer så mye, for alle kan si sin mening og komme med sine tanker, og da blir det så mye lettere å finne ut hva som fungerer for sin hund=)

Idag valgte jeg å gå spor, med både Ivo og Jethro=)
Først gikk jeg opp begge spora. I påska kom jeg i snakk med spor mannen, Geir Bjørge Larsen (Hege, stemamman min, skal kjøpe valp av han) og da fikk jeg utrolig mange fine tips! En utrolig dyktig mann! Og han sa at jeg skulle kutte ut godbiter i sporet. Sånn kort fortalt: hunder har bare en funksjon av gangen, og går de spor, så går de spor. Godbiter forstyrrer bare sporet, for når de spiser, kobler de ut av sporet, også må de koble inn i sporet igjen. Hunder kan gå spor, vi må bare forsterke det. tålmodighet;) kortere spor, sterk slutt.  Iallefall la jeg ingen godbiter i sporet til Jethro. Også trente jeg litt med han før jeg gikk spor, og det gikk kjempe fint!!! Jethro blir veldig ivri når han skal gå spor, så må få ut litt energi å han fokuserer bedre. Og sporet gikk kjempe fint! han jobbet veldig bra og det fungerte faktisk enda bedre og droppe godbitene! Jeg så så forskjell fra når han har godbiter og *detter* ut av sporet, til dette sporet der det ikke var noen godbiter og jobba hele tiden. Litt høy nese noen ganger, men der må jeg bli flinkere med lina. Jeg er absolutt ingen verdensmester altså! Har masse å lære! Men detta er knallmorro:D

I sporet til Ivo la jeg noen godbiter og han går jo som en drøm, terrengskifte og greier;) Blei litt satt ut da han tråkket over lina og jeg skulle fikse det, men *gå spor* og han kobla over igjen:D Flinke gutten^^ Men Geir sa også at det var lurt med vinkler i terrengskifte, så det skal jeg prøve neste gang:D

I helga skal Marie ta med seg Ivo på sporkurs hos Eva for å lære litt, det trur jeg blir veldig bra:D

I natt er jeg så heldig å ha begge gutta på rommet, så da tar vi natta=)

 
2 kommentarer

Skrevet av den 29. april 2011 i Uncategorized

 

2 Svar til “Treningsgruppa:D

 1. kennel lillivo

  7. mai 2011 at 09:59

  Har visst ikkje kommentert denne bloggen.. Men eg må sei at eg er heilt einig med deg- det er ein super gjeng i treningsgruppa- moro å trene med så mange kjekke og flinke folk!

   
 2. aussiejethro

  8. mai 2011 at 01:03

  😀 jaa:D Suuuper gjeng:D

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: