RSS

SNART Ferie:D

22 jul

GUUD jeg er sliten..!!

De siste dagene har vært helt stress..! masse jobb, lite fri, masse å gjøre..! Stress med bilen som ingen finner ut hva som er feil med..! Også skal jeg kjøre kanskje bortimot 300 mil, og da er det veeldig greit å ha bilen i orden..!! urk.. jaja…

Jeg kom inn på skole i BØ da:D Så da blir vi flyttende oppover … Bortover?? ja.. til Bø da i midten av august, som ikke er lenge til i det hele tatt!!!

Men men… Gleder meg til ferie nå da..! På lørdag reiser Jeth’n og jeg først på campinga til pappa, før vi tuurer videre til hytta i nord;P Lang kjøretur, men gøy:D Trenger ferie..!!

Ellers har det blitt mest tur og bading på Jethro, men litt utstillingstrening siden vi har meld oss på aussiespesialen:D Håper det blir litt bra da;P han er veldig fin i pelsen og kroppen syns jeg, så håper på en fin kritikk iallefall;P kan legge på seg liiitt til;P Mimmi og onkel har vært å luftet han idag, så så det hadde minket på pølsene i kjøleskapet og vedder på han har fått litt nammenam;P så det er bra=)

 

Gikk ett spor i hagen her om dagen da..! Det var vanskelig, men fyysøren så flink!! over grasset, og over grusen..! Imponert..! Trudde vi kom til å måtte bryte med tanke på all lukta som er der..! Men neida..!:D Flinkeste han:D

Men nå er det natta her… SLITEN..!!

 Hoppetussa^^  Prøvde oss litt på agility:D gøy det:D

 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 22. juli 2011 i Uncategorized

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: