RSS

back to work + utstillingsbilder

09 aug

AAYE..!! Første jobbdag i box..!!
Startet helt fint og greit,, HELT til jeg fikk telefon fra mimmi:

– SILJE! hvor er du?! Mamma er detti oppi skævvven og brekt beinet! Du MÅ komme..! Du bare MÅ komme..!

Så jeg hiver meg i bilen og bruker vel 5 min på å kjøre bortXD ganske greit d ikke var noen kontroller da:P kommer opp til parkeringa, og begynner å løpe oppover. Snakker med mamma og får beskjed om at onkel begynner å gå nedover m bikkjene, møter stakkars onkel, som får en altfor god hjelp nedover av Jethro:P

Hadde sagt til mamma tidligere at hu måtte ringe til ambulansen, men det var d ikke snakk om, men når jeg så hvor glatt og sølete det var, så tenkte jeg at, herreguud.. detta går ikke! Så prøvde å få tak i ambulansen, men hadde ikke dekning.. Heldigvis får jeg telefon fra mamma der hun sier at de har snakket med ambulansen, og at de er på vei. Veldig letta..! så blei det litt heiamegrundt, også kommer heldigvis ambulansen!

Onkel og jeg viser vei oppi skogen, onkel først, og han gikk så fort at tilogmed ambulansefolka strevde med å holde følge. Så sier han at han blei litt sliten, og at han har hatt hjerteinfarkt..! Det hadde jeg helt glemt i all greia, ellers hadde jeg jo bedt ham om å roe ned, eller venta med bikkjene!!! onkel og han ene tar en pause, men jeg og han andre strener avgårde. Da har ambulansefolka kommet fram til at de må ha helikopter. SÅ jeg begynner å gå rundt og leite etter en plass de kan lande, går og går, men finner ingen ting.. alt for mye trær..!

innimellom hører jeg mamma hyler til:S det skjønner jeg godt når hu har to brudd og knust litt inni der i tillegg:S tilogmed veldig sterkt smertestillende fikk hu, blacka ut og hylte til..! 😦 stakkar mamman min<3
Omkel fikk også noe, for han begynte å få smerter og høy puls.

Etterhvert kommer helikopteret, prøver å finne en plass å lande, men finner ikke noe.. så de fester en mann i en line, og senker han ned. Prøvde å filme, men fikk ikke med meg slutten! Var nesten kult å se på..! Mamma blei festet i sele, sammen med redningsmannen og fikk seg en flott luftetur over skauen! Jeg hadde vært livredd hvis det hadde vært med som måtte henge i ett tau under ett helikopter langt oppi lufta!!:O men sikkert en opplevelse og da..!

Oppsummering: mamma har kommet hjem, med to brudd og litt knuste bein:P
Onkel blir sendt til Arendal for operasjon.. Men regner med at alt går bra..!!=)  Krysser fingrene for det!!!=)

 

 

Også har jeg stjelt litt bilder av den skjønneste, vakreste gutten min<3
Nydelige bilder som Marit Lilleeng har tatt=)

 

 

 

 

 

 

 

 
7 kommentarer

Skrevet av den 9. august 2011 i Uncategorized

 

7 Svar til “back to work + utstillingsbilder

 1. kennel lillivo

  9. august 2011 at 20:42

  I all verden, at det går an! Stakkars Anne og din onkel!
  Det er jo berre så sjukt vondt å brekke ankelen- ubeskrivelig! Synes nesten det er rart at ho vart sendt heim att så fort… Håper jaffal at ho er på beina att om ein månad og to!

  Elles er det ikkje rart dommaren sa det mange gonger at den gutten har eit vakkert hode altså! Flotte bilder!

   
 2. Inga

  9. august 2011 at 22:21

  Så dramatisk! God bedring til Mor 😉 Men hvor har de egentlig gått hen siden det var så sølete og glatt? (kjekt å vite så ikke vi prøver på det samme liksom) 🙂

   
  • aussiejethro

   10. august 2011 at 19:46

   De gikk opp mot Valleråsen?? Valderåsen? noe sånt:P Mamma takker for det^^ Iallefall lurt å ikke skade seg oppi der, for er dårlig m helikopterlandingssteder;P

    
 3. Anne Vatten

  10. august 2011 at 12:58

  LItt av en dag, men heldigvis ordner det meste seg med god hjelp Nå ligger jeg i senga med benet til værs og får alt servert:) Litt smerter riktignok, men jeg får prøve å gjøre det beste ut av dette også. Sverre har kommet til Arendal i skrivende stund og bli operert senere i dag. Det går sikkert bra det også! Det hadde vært moro å hatt et bilde av meg svevende over tretoppene… Håper jeg aldri opplever det igjen!!!

   
 4. Anne Vatten

  11. august 2011 at 01:39

  Vi gikk inn mot Vallerdalen. Det tok vi av til venstre opp en sti. Følger du stien, merket med blått, kommer du tilslutt inn på stien til Østre/Veste Vealøs og da ender du opp på parkeringsplassen hvis man tar til venstre. Fin rundløype som jeg og hundene har gått mange ganger, men jeg skal aldri går der igjen!!!!!

   
 5. Inga

  12. august 2011 at 09:53

  Anne- Takk, det er notert 😉 God bedring!

   
  • Anne Vatten

   12. august 2011 at 14:29

   Takk 🙂 Kjenner det gjør godt at folk ønsker meg god bedring! Har følt meg litt pjusk, må bare innrømme det:)

    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: