RSS

Trening^^

14 okt

 

Ivo heerlige<3

Jeg har vært såå heldig, at jeg fikk lov til å være med Eva inn til Merete Huser, som er bare SÅÅÅ dyktig!!:D Lært masse, og det var utrolig kjekt å vite hva dommerne så på som *fyllstoff* og hva som beregnes som mer avanserte øvelser, Hvordan å tenke til musikken, at det er lurt å markere overgangene osv..! Kjempe nyttig:D Tuusen takk for at jeg fikk være med!! Og takk til Kristine for at hun ikke kunne;) hehe:D

Ellers så trener jeg fortsatt på kontakt;) alltid kontakt! kjempe viktig!! Og Jethro blir også bare flinkere og flinkere på bakparten sin..! Stå, sitt og dekk under marsj, trener vi også på, der dekken er litt vanskelig, så trur jeg må  stoppe når han skal dekke, eller brøve å legge på en håndkommando eller noe for å få litt fremgang der. Han setter seg, ogsåå sklir han ned i dekk. 😛 Øve på bakoverdekk  også er sikkert ikke dumt? hmm.. får se hva jeg finner på for noe lurt;P

I går trente vi litt på fot, og stå, dekk sitt under marsj, bakpartskontroll, og utstilling og tannvisning=) Syns han blir flinkere og flinkere til å holde kontakten med meg når mennesket kommer bort for å hilse på meg, og da ser det ut som han syns det er teit at de skal klasse han i munnen og forstyrre han når han prøver alt han kan for å holde kontakten med meg:P Men når jeg legger på ordet vise, så er det mer greit, men kan vel ikke bruke kommando på det i lydigheten kanskje?

Ellers så går alt veldig fint..!^^ har vært greit å hatt en uke med litt fri iallefall^^ Veldig glad for at jeg får gratis ved… Det er så kaldt.. det var is på bilen min før klokka var 8 i går kveld..! sov med to dyner i natt..! Har fyreovn på rommet og da, så er vel bare latskap:P Men merker at vinteren er på vei.. Må legge om dekka snart..!

Fått tak i noen bilder av Fanta:D

 
2 kommentarer

Skrevet av den 14. oktober 2011 i Uncategorized

 

2 Svar til “Trening^^

 1. Kristine og Pepper

  17. oktober 2011 at 15:26

  Bare hyggelig at jeg ikke kunne ;0D Skjønner at det var dumt! Hehe… Men gøy at du fikk gode tips! dere må nok dele det med dere allikevel!

   
  • aussiejethro

   17. oktober 2011 at 16:01

   hehe:D skal dele masse:D Har skrevet ned og slukt alt vi kan:D

    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: