RSS

Freestylekurs:D

08 nov

Har hatt en veldig flott helg! Lært mye lærerikt og det har kommet opp poenger og ting og tenke over som jeg ikke har tenkt på før..!

Første dagen startet vi med heelwork tm teori og øvelser, noe Jethro ikke var helt klar for å begynne med, men han tok det og var med etterhvert:D også blei det litt kreativitetsleker og tanker..!

Neste dag gikk mer ut på freestyle, vi gikk igjennom øvelser vi gjerne ville ha mer hjelp til å finne ut hvordan å gå videre med, også fikk vi trent med Ellie, dalmantineren til Anja, da vi sammen skulle løse hvordan vi skulle lære henne diverse trix og bruke gjenstander.

Detetter hadde vi litt ringtrening, å gå inn i ringen, ha fokus, hilse på dommerene, og gi tegn til musikk, og gå ut igjen=)

Vi gikk igjennom reglene, og kikket på hva dommerene så på og hvordan de dømte. Så fikk vi hver får 30 sek melodi som vi skulle lage ett lite program til. Tolke melodi og  evnt tekst=)

Var en veldig koselig og morsom helg:D jeg gleder meg til Jethro og jeg er klar for å entre ringen:D For vår del trur jeg vi kommer til å satse på Freestyle, litt mer hopp og sprett;P

Bilder får komme senere..!:P

 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 8. november 2011 i Uncategorized

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: