RSS

Jethro og Juba = sant<3

30 jan


Jethro og mamman sin<3

Da er det mer enn på tide å blogge litt igjen!!
Har passet litt på Juba, og Jethro har vært litt på besøk hos Eva, og Juba og Jethro er bare så søte! De gjør alt sammen! Løper sammen, legger seg ned, koser, tisser sammen, spiser, drikker, bader, ruller seg i gjørma ++ skikkelig kjærestepar^^

Er jo så koselig med Jethro, for han går jo som regel veldig godt overens med andre! Han kan være litt naiv til tider og trur hele verden handler om han og at alle andre er snille og greie og bare vil leke:D Og det er det jo ikke alle hannhunder som vil, og da er Jethro egentlig litt blond og skjønner ikke det at han får juling om han ikke bare går videre:P Hannhunder kan knurre og glefse og være skikkelig agressive, og jethro demper og hopper rundt og sier: «Heiii!! ikke vær så muggen i trynet da:D Lek med meg:D»  MEn han har heldigvis aldri vært i noen slosskamp, har alltid fått ham unna hvis andre hunder har vært litt bøse, og aldri tatt noen sjanser, og det ser jeg at siden han ikke har noen negative opplevelser, så forventer han ikke heller at noe skal skje. Tenker jeg iallefall. Ser jo noen hunder er i forsvarspossisjon med en gang de ser en annen hund, og tydelig å høre på eierne at hundene har sloss før og blitt angrepet, men de har fått kjeft for det da og at de har tatt de gang på gang, men skjønner ikke hvorfor hunden fortsatt hver gang oppfører seg som den gjør.. Menmen..:P

Jethro har også leka med Betowen..! Sankt Bernarden til sjefa mi=) Gutt på 3/4år, kjempe søt og god gutt:D Så herlige, bare hoppet og løp rundt i snøen=) er så koselig!=)

Ellers så er det litt trening, litt freestyle og lydighet om dagen=) Og masse skiturer! Jethro bare elsker å få løpe og kose seg i snøen=) Kan bli litt heit og gira til å begynne med, men når han har fått løpt litt, finner han en fin flyt og ro=)  Litt morsomt å være med Marie og Ivo på tur, for Marie må dra Ivo etter seg, og jeg må stå å ploge;P hehe:D Neida^^ Gode Ivo^^ Snillere og søtere gutt fins vel nesten ikke;)  Merk, nesten..;) Meg og Marie har funnet ut at de er like gode på hver sin måte;) De er like gode og flotte hunder begge to;)
Nå ligger Jethro ved sidna meg og sover, med beina rett i været..! Nå skal han snart få lov til å ut å løpe litt:D

Legger ut noen bilder av Jethro, Juba og Betowen:D

Like hurtta seler;)

 
2 kommentarer

Skrevet av den 30. januar 2012 i Uncategorized

 

2 Svar til “Jethro og Juba = sant<3

 1. Anne Vatten

  30. januar 2012 at 20:27

  Godt å høre at Jethro er positiv! Han er jo en stor liten gladgutt som liker litt sprett og hopp. Kan lett forestille meg deg og Jethro i skisporet ja. Å gå på ski med en fresk gladgutt er noe helt annet enn å uten. Håper dere får mange fine skiturer i vinter. Glad i dere begge!

   
  • aussiejethro

   30. januar 2012 at 21:44

   det håper jeg vi får og=) og vi er glad i deg;)

    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: