RSS

Jethro er 2 år=)

23 mai

Da har lille Jeth’n min blitt hele 2 år! Og tiden går uendlig fort!:O
Jethro er jo førdt 17.mai, så dagen ble feiret ved at han fikk litt kake, og tur og satt i bur:P stakkar.. men han fikk tur og leke og trent seinere på dagen, så var vel ikke synd på han:P pluss at han fikk kake, så trur han var fornøyd;)

Jethro har fått kake=)

Ellers er han en veldig fin gutt!=) Merker han er i en litt trassalder, og kan noen ganger gå litt fort opp i stress igjen, og litt guttegutt hvis vi møter på hannhunder som ypper litt og stirrer litt, men har en framkomando, og da er alt greit=) Ellers har han roet seg mye med barn, og med at han syns de er skumle.. Etter Bajas, merket jeg at jeg blei redd og nervøs når vi møtte på små barn og dette plukket Jethro opp. Men hvis noen andre holder han, kan han godt bjeffe litt. Han hiver seg ikke i båndet og skal ta de, men han kan stå å bjeffe og si «Jeg liker dere ikke, hold dere unna». Går vi, er alt greit, men stopper vi kan han bjeffe. Men dette har også begynt å avta og *fram*kommandoen fungerer veldig bra her og. Men det er min feil som har påvirket han og strammer båndet og får litt småpanikk, og det merker han.

Har sendt barn for å hente han i bilen, barn som har lekt med han, og at er helt fint, han er kjempe glad når han møter de han har treft før, og vil gjerne være med hvis noen løper forbi eller har en ball, men de aller minste kan han bjeffe litt på enda, når jeg begynner å styre med båndet.. Ber jeg han om å legge seg, er også alt greit. Men han har ingen agressiv oppførsel, han er bare skeptisk, og han trekker seg helst unna og vil forbi. Når vi møter på andre hunder også som bjeffer eller knurre på han ( da spesielt hvis vi går forbi hunder som står i bånd ute……), vil han bare komme seg fort forbi og vil aldri ha noe bråk. At annet som beveger seg er jo bare kjempegøy og han logrer seg jo nesten ut av kroppen sin om det kommer ett menneske!=) Eller hest… eller en hund som ikke vil yppe, eller en sau, eller hva annet som beveger seg. 😛 Han er veldig snill og veldig sjarmerende=)

En ordentlig kosegutt med mye krutt i!=) Til helga kommer Hege Johnsen og skal holde kurs! Noe vi må fokusere på da, er å trene UTEN bånd! Har jeg på bånd har han en helt annen fokus, enn uten bånd, da trur han at han bare kan løpe avgårde akkurat som det passer han. Så det må vi øve på. Har øvd masse på kontakt rundtomkring når vi stopper ett sted og det har hjelpt seg mye! Er ikke såå fokusert på andre ting som skjer, men vi må fortsatt øve på bedre kontakt så vi holder ut en konkurranse=) iallefall uten bånd…:P

Idag har vi gått tur ved Åletjern og gutta syns det var veldig godt å få svømme litt når det er så varmt.
PASS PÅ HUNDENE I VARMEN! DET BLIR FRYKTELIG VARMT I BILEN!!

Nå skal vi kvelde, så skal jeg på jobb i morra, trene litt mer på kontakt å prøve å sette sammen programmet vårt, og vaske litt til Hege kommer..! Vet noen om en billig leilighet i Bø eller Lunde, eller Gvarv, må dere bare si ifra!=) må kunne ha dyr der=)

 

Gunnar og Jethro<3

 

 
1 kommentar

Skrevet av den 23. mai 2012 i Uncategorized

 

Ett svar til “Jethro er 2 år=)

  1. kennel lillivo

    23. mai 2012 at 07:19

    Tenk at gutten er 2 år allerede! Herlige Jethro!

    Sammen er dekkan krutt!

     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: