RSS

Jethro

Jethro<3

Navn: Lillivos Super Trouper «Jethro»
Født: 17. mai 2010
Rase: Australian Shepherd
Farge: Red merle m/ tan
Vekt: 23.5

Kennel Lillivo – http://www.aussiemudi.com

Lille øyenstenen min<3
Jethro er bare fantastisk=) Og det er helt urolig hvordan han havnet hos meg..! Det er en lang historie jeg skal skrive mer om senere..!

Jethro har en utrolig stor motor..! Mye energi i en smidig, sprek kropp..! Han skulle visst være den roligste i kullet, men det varte ikke lenge gitt:P En vakker dag vi reiste inn til Askim for å besøke pappa, Hege og gutta, sa det ready, set GO!!! og siden har det gått i 100:P MEN jeg klager ikke:D Jethro er en veldig morsom hund å jobbe med..! Og han er med på alt..!!! Føler meg kjempe heldig som har en så pen hund, og som jeg har så mye muligheter med..! Det går mest i spor, lydighet og freestyle. Blir rundering og div etterhvert også, men vil starte med noe og fullføre noe også, ikke bare halvstarte på alt. Så litt mer fokus fra min side også ser dere oss snart i noe konkurransegreier tenker jeg;)

Det jeg liker best ved Jethro, er gemyttet hans. Er så deilig å gå tur i skogen, byen, hvorsomhelst uten å være redd for at han skal angripe noen. =) Han bjeffer og sier ifra hvis det kommer noen, men han løper alltid logrende bort, når jeg sier det er greit, og det er så deilig=D Gjør alt så mye lettere=)
Inne legger han ikke merke til at folk kommer en gang, bare ligger og slapper av, eller er i sin lille verden og tygger på noe, og folk kan gå rundt i huset uten at han legger merke til noe. Så kan de komme bak han og si hei, og da spretter han opp, bjeffer for å si at : HALLO!! Vi har besøk jooo!!:D også tar rompa helt av, logrer nesten rundt seg selv noen ganger;P

Også er han en skikkelig kosegris^^ Kan så absolutt IKKE gå ut om morran og tisse før han har fått kosen sin:D
Skikkelig herlig er han^^

Mer kommer=)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: