RSS

Til minne

Tamburengas Cessna Skyhawk – Bajas

Ble nesten 2 år gammel da vi måtte la ham slippe..
Bajas var en veldig morsom hund å trene med, for han lærte utrolig fort! Han var veldig god mot oss,
og en stor kosegris når han slappet av:) Men dessverre ble verden for tøff for Bajas, han så helt svart og angrep alt og alle til slutt… Kunne aldri stole på han.. Han kunne godt komme logrene bort og ville ha kos og hilse på, og plutselig satt han i armen din.. Og det er veldig skummelt..
Vi prøvde mange metoder for å få slutt på det, og det blei bedre, men plutselig datt han tilbake og da mye verre.. Veldig synd:( Tilslutt tok vi en mentaltest på han hos Terje Østlien, og tilogmed der prøvde han å bite noen av deltagerne.. Kom bak de og skulle ta de, uten at de hadde utgjort noen trussel eller presset han, de bare gikk forran han… og hoppa opp å skulle bite når en reiste seg opp.. Innerst inne visste vi vel hva utslaget blei, men hvem har vel lyst å gi opp før man virkelig må? Jeg iallefall følte at jeg sviktet han og at det var min feil, og jeg tenkte hva kunne jeg gjort annerledes, og hvis jeg bare hadde gjort sånn og sånn, men alle jeg har snakket med og de som har vurdert han, sa at det lå i hue hans og da hadde det blitt sånn uansett… Så med tiden  har jeg bare måtte innse at problemet lå i hue hans, og at jeg ikke kunne gjort noe mer.. uansett hvor vanskelig det er.. Den følelsen og den smerten jeg fikk når vi tok ham med til dyrlegen for å ta livet hans, å se han sovne inn og bli borte… det er noe av det jævligste jeg har opplevd noen gang…

Etter dette med Bajas kom fram, har jeg hørt bare flere og flere episoder om aussier som har biti og blitt avlivet, og jeg syns det er fryktelig synd. Hvis du får en allright aussie, er det jo verdens beste hund! 😀 Det jeg syns er mest synd, er at det er så mange som legger skjul på det, som finner på en annen grunn til at hunden er avlivet. Det ødelegger veldig mye, og skaper veldig dårlig stemning. Mest av alt syns jeg det er synd at ett sånt problem ikke tas tak i.

Men over til noe positivt:D Godgutten fikk BIM en gang på valpeshow og klarte bronsemerket, pluss at han fikk høyest scor:D Også var han veldig pen da^^ Fotogen;P Som regel når man tok fram ett kamera, var det som han poserte og skikkelig flørta med kameraet:D Så han hadde mange sjarmerende sider også=)

Marie har skrevet en veldig sterk stil om Bajas. *Valget ingen ville ta*
Du kan lese den her:

http://aussieivo.wordpress.com/bajas/

 

 

 

 

 

 

Fin han=)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: